søndag den 5. juni 2011

Sunny mobil soloplader

NU er det snart roskilde-festival-tid og sidste år havde roskildefestival fokus på grøn og bæredygtig energi.
I Øst-service center kunne med sidde en god time på en trænings cykel og på den måde få opladt sin telefon.

Træer med solfangere var også en mulighed, hvis motionscyklen ikke var intressant og i år kunne jeg godt tænke mig at tage min egen sol-oplader med på festival.

Forbrugerrådets blad TÆNK anmeldte i 2009 Mega sol sunny chargerhttp://taenk.dk/mobil-soloplader-trives-kun-i-fuld-sol
Her fik Sunny ikke ligefrem ros, men det var jo i 2009... min jagt går her med videre for at se hvor man kan købe den henne?

I TÆNK-testen forklares det at Sunny kan købes på solkongen.dk - men senere i artiklen trækker de i land. SÅ jeg klikkede mig selv ind på solkongens land..
Her fandt jeg ganske rigtig billeder og beskrivelser om Sunny - ingen pris og ingen mulighed for at købe den desværre - så endnu en gang måtte jeg lede videre..

http://nikonimglib.com/nktr/index_en_eur.html#os-macintosh
Komputer for alle (og ja - det staves med K) anmeldte Sunny i 2007, men det eneste sted de linker hen til er Pricerunner, som ikke er til hjælp når man søger på sunny (med mindre man er interesseret i en perfume)
Men efter at have prøvet forskellige søge ord, gav solopladning bid: Solopladeligt batteri til iPod / iPhone (Hvid) til 195 kr på avXperten
Desværre har de den ikke på lager æv...


USB.brondo sælger worldwide, for kun 3 dollars ekstra - sweet deal! Men nu er jeg kommet i tvivl om man kan bruge sit eget usb-stik til htc'en i sådan en solar fætter.. for de eneste mobiler de er kompatible med er samsung, nokia og sony ericsson.  
http://usb.brando.com/search.php?keyword=Solar+Charger&Submit=Product+Search


Efter lidt efterforskning fandt jeg frem til at det nok var tilfældet - da dette billede dukkede op:

Denne solar charger koster US$59.00 for 2.. så ca. 30 dollars stykket.. og med 3 dollars oveni bliver det i alt 62 dollars - svarende til 315,844 dkkr

Solar Oplader m. batteri til Wildfire S findes på hjemmesiden www.mobiltelefontilbehoer.dk/ og koster 239,20 dkkr http://www.mobiltelefontilbehoer.dk/htc/wildfire-s/solar-oplader-m-batteri-til-htc-wildfire-s.php

Den er ret lille og handy.. og kommer med en sugekop - så den kan sættes til opladning i et vindue. 

Jeg ved stadig ikke hvad jeg skal vælge - men nu blev jeg det klogere

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Del din mening