torsdag den 29. september 2011

Net Dedektiv Arbejde

Jeg er helt sikker på at hvis der findes et job, hvor man dagen lang skal søge oplysninger på nettet - så ville jeg elske at have det job.

I dag ringede min kære mor til mig, fordi hun var ved at gå ud af sit gode skin - over ikke at kunne finde en beskrivelse af hvordan man laver bikubestrik - Så det fandt jeg da lige frem til hende :D

Her er uddrag af den mail jeg sendte til hende:

NU har jeg fundet hvordan man laver bikubestrik som også er kaldet ringe og bikage strik. 
Det er i "familien" vævestrik.

Aller først fandt jeg paapinden.dk en giraf med "bikubestrik"(min mor fortalte mig at det ikke var rigtig bikubestik - men den er da sød den giraf)


Efterfølgende fandt jeg et andet indslag på hende blog om hendes strikkeprøve i vævestrik:


Efter at have fundet ud af at bikubestik var i familien vævestrik - fandt jeg LiVistik's hjemmeside.
Jeg mødte designeren personlig i weekenden, da min mor og jeg var på Fanø Stikkefestival - og det gik først op for mig efter at have talt med min mor om siden.
Hun var virkelig den mest ukrukkede designer jeg nogensinde har mødt og jeg glæder mig til min mor og jeg smutter en tur til Ribe og køber dette skyggesjal, som min moder forelskede sig i:


På denne hjemmesider finder du lidt om strikformen og dens famile + skyggestrik og meget andet godt:
også på http://www.slaraffenland.dk/ - kan du finde  strikke teknikken på bikube/ringe.

... det eneste der mangler er en eller anden form for opskrift og den fandt jeg gennem 

Jeg er helt sikker på at jeg ville elske denne kjole (dog med lidt længere ærmer) - da den er strikket i alpaca-uld - som er super duper blødt, hvilket jeg virkelig elsker.

Hvis du ønsker flere gratis opskrifter er der her 2 engelske sider:

Ravelry kræver at man opretter en profil og er du strikker vil du ikke fortryde det - der er virkelig mange lækre opskrifter der inden. Rowan kræver ikke login, men her koster nogle af opskrifterne penge.
Det skal lige siges at det gør nogle også på Ravelry, men her kan man se andres forsøg med at lave strikket og det er virkelig inspirerende.

Her er billerne af den bikubestriktrøje min mor gik helt i selvsving over (fik lov til at fotografere den smukke trøje):


Beklager at lyset variere så meget - men smukt ikke?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Del din mening