søndag den 30. oktober 2011

Fra D50 til D500 på et år

For et år siden på denne tid døde mit elskede Nikon D50, og alt havd jeg har foreviget gennem billeder, er  
taget enten med andres kamera eller min HTC-Wildfire, som jeg købte lige før påsken.
Jeg har været ufattelig glad for overhovedet at have mulighed for at tage billeder, men på samme tid være utrolig ked af, ikke at kunne tage flotte billeder som før.

For en måneds tid siden skev min foto-skyts-engel Henrik Normann skrev fra New York, om jeg ville købe hans Nikon D5000, når han kom hjem fra NY.
Det bekymrede mig at min bankkonto var virkelig tom, men jeg fik lov til at betale for kameraet i rater og nu er kameraet mit og betalt :D
Billedet er fra den kenrockwell.com

Suk, jeg er nu tilbage i kamerahimlen og jeg kan ikke beskrive hvor fantastisk det føles - det triste er dog at jeg med mit gamle kamera, uden at skulle tænke alt for meget over det, kunne tage fantatiske billeder, men med et helt nyt kamera kræver det virkelig meget at få det samme resultat.
Det er øv ikke helt at kunne finde ud af sit kamera - men jeg har en manual og er gået i gang med den, fra en ende af.

En helt ny ting for mig er at D50'eren blev registeret som et eksternt drev på min mac, mens D5000'eren bliver registeret som en enhed på computeren og derfor har jeg haft problemer med at overfører de billeder jeg har taget fra kameraet til computeren. Problemet er nu løst og i ugen der kommer kan jeg se frem til at lærer en masse tricks i Photoshop :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Del din mening