mandag den 12. marts 2012

Chokolade Festival 2012 KøbenhavnAlle som kom på chokolade festivalen, kan jeg vel godt generalisere som chokolade elskere, og medierne var også interesserede i at høre om de deltagendes meninger.

Det vrimlede med iPhones, lige som min der knipsede løs for at indfange de mange sanseindtryk! Og mit telefons fotofunktion var rødglødende efter 3 timer i TAP 1.

Trends og tendenserne inden for chokoladebranchen var tydeligt inspireret af den nye dille inden for gourmetlakrids. Et hvert chokolademærke med respekt for sig selv, hvad en eller anden form for choko-lakrids sammensætning;
A XOCO

Chokolade-fabrikkenEfter min mening var disse de mest fantatiske og delikate jeg smagte på hele messen og jeg købte da også en lille kasse - selvom den kostede 50 kr for 100 g, hvilket var absurd dyrt, men åh jeg kunne ikke tage hjem til Århus uden at have nogle med hjem!

Konnerup & Co:Sommerbird Chokolade:De var populære i alle aldre :)


Lakrids, hindbær og citron. Af disse var lakridsen bedst, men citronen var interessant! Jeg syntes bedre om A XOCO's version med lakrids og hindbær (som vist tidligere):En anden tendens jeg lagde mærke til var havtorn:


Ikke direkte i chokolade, men som et supplement/ tilbehør til chokoladen og meget mere.

Frugt og nødder overtrukket med chokolade var også en genganger..
chokolategaarden:


Jeg smagte ingen af disse, men syntes de her så mest spændene ud;

Men min veninde marie, find hendes kageblog her! fortalte at kokus mandlerne med hvidchokolade var værd at give et forsøg.

En sidste tendens som også var meget udbredt, var chokolade kunst og skulpture:Og tæt på sommetbirds sommerfugle påskeæg;

Det et bestemt ikke sidste gang jeg har været til chokolade festival eller andre former for madfesivaller!

- Siforama

Location:TAP 1, Ny Carlsberg vej 91, 1760 København V

2 kommentarer:

 1. Åh, chokolademessen var goood! Synes stadig det er sært vi ikke stødte ind i hinanden :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er faktisk pænt mærkeligt!
   Og også lidt uheldigt, men jeg er enig det var sygt godt!

   Slet

Del din mening