fredag den 25. marts 2011

Mere netshopping - elsker nyt tøj!

Når du læser dette indlæg - hold dig for øje at jeg har tømmermænd, efter en skøn tur i byen igår med min kollegiegang - er noget ramt i dag.

..Vinker til jer fra under dynen..
Her ligger jeg og lytter til JJ, et band min kæreste var til koncert med i kødbyen i går (HOV rettelse; det var på lille vega) - men siden jeg bor i Aarhus og han i københavn, var jeg desværre ikke med.

Min Pakke fra Nelly.com ligger nu i kolding og venter på at blive sendt videre hjem til mig - JUBII!
Så alle det jeg viste i sidste blogindlæg er nu på trapperne... det bliver awesome!

I går før der igen en shoppedjævel i mig og jeg fik bestil mere tøj fra fra H&M
(her skal det lige tilføjes at jeg for 3 ugers tid siden bestilte disse fra hm.com):

H&M leopard Jumpsuit, Pasform med vidde og elastik i taljen - Jeg ser brand godt ud i den!

Denne lille blomstrede kjole - har jeg brugt som en lang t-shirt i stedet for en stram kropsnær kjole.

Ny H&M bestilling
2 gode køb er nu blevet fuldt op i form af en ny bestilling fra, og nu skal i se hvad jeg har bestil:

hm.com Chinos lys karamel 

hm.com Chinos kakigrøn 

hm.com Frakke Figursyet lys karamel. 
Jeg ved ikke lige helt om jeg beholder denne frakke eller den bliver sendt tilbage. Bestilte den fordi den var sat 400 kr ned og den var da meget pæn - bag efter havde jeg følelsen af "kæft hvor er det dumt at bestille noget som man ikke virkelig ønsker sig", men nu kommer den med alt det andet, så jeg afventer og ser om den er noget for mig elle ej.


En ganske almindelig hvid skjorte til lidt finere anledninger. Selvom nederdelen var flot på modellen, besluttede jeg at rød jo nok ikke er min farve og den blå nederdel jeg bestilte sidste år fra hm.com, endnu ikke har været i brug - og det bliver med stor sandsynlighed samme historie for denne nederdel, hvis jeg købte den.

Samme skjorte i sort


Denne blazer måtte jeg bare eje - og hey, fed måde de har stylet modellen på - jeg skal helt sikkert ud og kikke på et par hvide jeans (tør ikke bestille jeans over nettet, da de næsten aldrig passer mig)

Jeans er ikke noget at spøge med - modelleren passer som oftes ikke en pige med korte ben - store læge og lidt store lår og mellemstørrelse røv.. Så jeans er altid noget jeg skal tage mig sammen til at prøve og hyperventilerer altid lidt, når jeg forsøger mig med at proppe mig ned i jeans i et hvilket som helst prøverum.

Denne mamma top med satin og bommuld sammen - var lidt af en overraskelse for mig.
Kikkede kun på Mammatøj fordi min gode veninde er gravid og ikke har "taget sig sammen til" at købe nogle bukser som ikke strammer ;)
Også faldt jeg over denne trøje - den er da for cool tænkte jeg og nu ligger den faktisk lige ved siden af mig.

Jeg har endnu ikke prøvet den, da mine tømmermænd ikke har lagt sig nok til at jeg kan tage mig et bad - men inden længe skal jeg nok få slæbt mig der ud!

BytteCentralen

På mit kollegie sker det ca. 2 gange årligt, at pedellerne ryder vores lofts-fællesarealer og gangarealer, pga. brandmyndighedernes regler for sådanne områder.
Efter sådan en omgang, bliver alt det som stod "ulovlige" steder slæbt ned til storskrald - og her begynder den store jagt på ting man har haft brug for, men fordi man er studierende ikke rigtig har haft råd til at købe.

Jeg fik klundset mig et lille whiteboard, to vasketøjskurve af plast, en cannonscanner som måske virker (afprøver den senere i dag) og det aller bedste: 2 tøjstativer med justerbar metal mast, et lille og et stort.
Det lille i hvidt og det store i metalglans. Dette billede er fundet på Jysk.dk og den koster 199 kr.
Og i Ikea kan man få et med plads til sko neden under tøjet til kun 129 kr  

Jeg har længe gået og tænkt jeg kunne have brug for mere ophængningsplads og vupti, fik jeg hele 2 af slagsen :D 
Det store står nu godt nok på loftet (låst inde i et loftsrum) og hygger sig til min kæreste og jeg "flytter hjemmefra" = flyttersammen.

Jeg elsker ting som er gratis og jeg rent faktisk kan bruge!
(Signaturen her gav dollybowbow.blogspot.com mig idéen at lave - pritty nice hah?)

2 kommentarer:

 1. Supersmart tøj du har fundet på nettet :-)

  SvarSlet
 2. Hej Dorte
  1000 tak for den søde kommentar.

  Jeg bliver nok nødt til at fortælle at Mamma toppen ikke passede mig godt nok, så den blev sendt tilbage- og de andre dele kommer først til mig i næste uge.

  Glæder mig dog enormt meget :D

  /Sif

  SvarSlet

Del din mening