mandag den 12. april 2010

Konad og ny neglelak

Barry M, Mint Green - køb på nelly.com


Sådan ser den ud på mine negle, selve lakken er meget flydende hvilket gør den svær at taget på og resultatet bliver ikke særlig perfekt - derfor besluttede jeg mig for at prøve min nye Konad stempel for at aflede opmærksomheden.
Det er et minisæt som jeg købte for 45 kr på nelly.com og indeholder kun en hvid farve og 3 forskellige stempler. Men tænkte det kunne være sjovt at prøve det.
Mit første forsøg var godt, men andet forsøg dårligt. Efterfølgende fandt jeg frem til at man skal rense den grønne stempelpude med neglelaksfjerner, for at for endnu en perfekt resultet :)

Neon Green, Barry M. købt på nelly.com
Jeg har desværre ikke prøvet denne endnu


Ultimativ sommerfarve! Orange Drops 581, GOSH købt i matas hvor jeg kunne få 2 for 1 pris, men da jeg købte den på vej til et bryllup her i lørdags valgte jeg at give bruden den anden, hvilket var en flot sommer gul farve: Yellow Bombay, selvom jeg var ked af at gå af med den, syntes jeg bruden også fortjente at føle sig sommersmuk.

5 kommentarer:

 1. Sif, din nørd (LOL)
  Flotte billeder

  SvarSlet
 2. Det er synd, den øverste lak er så flydende, for farven er jo lige i øjet.

  /Maria
  garderobeskabet.blogspot.com

  SvarSlet
 3. Farven er vildt fantastisk, men har nu bestilt Essies mint candy apple og håber meget på at den kan "erstatte" Barry M's mint grønne..

  Forresten synes jeg din blog er helt vildt forfriskende, så jeg lægger lige et link her på min blog.
  / Siforama

  SvarSlet
 4. Hej Pabbi :)

  Mange mange tak - jeg elsker at nørde!

  SvarSlet
 5. Jeg er helt sikker på, at du bliver gladere for Essie. Og tak for link :)

  /Maria

  SvarSlet

Del din mening